Serveis i productes bio

#BEreal #BEresponsable #BEsostenible

Treballem amb productes respectuosos amb aigua biopolar i actius botànics

Els nostres productes utilitzen actius botànics de màxima puresa i aigua biopolar que respecten la naturalesa de la teva pell i del teu cabell.

 

Substàncies biològiques, saludables i biodegradables, a través d’un exclusiu sistema d’extracció que respecta els cicles lunars.

Perruqueria bio

Som especialistes en color amb pigments vegetals i pigments a l’oli que respecten l’estructura natural dels teus cabells, millorant la seva qualitat.

Estètica bio

Bioteràpies facials per il·luminar, hidratar, desintoxicar, antiedat i per a pell sensible. Bioteràpies corporals amb remeis integratius que t’ajudaran a reequilibrar i tractar el teu cos.

Bio teràpia capil.lar

El millor tractament comença per un bon diagnòstic. Et fem una entrevista personal, un anàlisi amb microvisor i microcàmera per donar-te la millor solució a allò que et preocupa.

Assessorament Oncològic

Et donem suport i orientació en tot el procés de tractament i post tractament.  Perruques, mocadors, microblading, productes i coloració Bio.

Nuvis

A punt per donar el “SÍ”! A Bellesa Essencial us aconsellem i assessorem per definir l’estil més adequat per ressaltar la vostra personalitat i bellesa.

Assessoria d’imatge

T’ajudem a definir i potenciar les teves qualitats, convertint-les en identitat i valors que atorguin una coherència, credibilitat i harmonia a la teva imatge.

Vols reservar la teva hora?

RESERVAR